Shelter
13. dub 2010 19:24 #6
od Ludin
... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem
Odpověděl Ludin pro téma Re:Shelter
ok tak paráda, už se těšííííííímmmmmmm
Téma bylo zamčeno.
13. dub 2010 19:15 #7
od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re:Shelter
Jak už jsem na začatku psal tak Já, Honza, Laďa, Martin a snad Tomáš budeme bránit, ještě jsem chtěl poprosit Jaryna, ale uvidime kolik se nas teda sejde (navic počet nepřátel není znám
), ale určitě nas nebude vic než vas. A unás budu medik buď ja nebo Laďa.
Medici uvás? to si budou muste vzit nastarost třeba hostujici hrači nebo nvm, donesu už nastřihaný obvazy udělaný na obvod stehna, kdy medik udělá jen smyčku a uzel.

Medici uvás? to si budou muste vzit nastarost třeba hostujici hrači nebo nvm, donesu už nastřihaný obvazy udělaný na obvod stehna, kdy medik udělá jen smyčku a uzel.
Téma bylo zamčeno.
13. dub 2010 18:44 #8
od Ludin
Odpověděl Ludin pro téma Re:Shelter
Jestli to dobře chápu, tak se hraje na mediky. A kdo sakra bude medik?
Téma bylo zamčeno.
13. dub 2010 18:37 #9
od Fousac
Odpověděl Fousac pro téma Re:Shelter
ok, chapu,
jeste jedna dulezita vec, kdo bude branit, respektive kdo mi zustane z alfy
jeste jedna dulezita vec, kdo bude branit, respektive kdo mi zustane z alfy

Téma bylo zamčeno.
13. dub 2010 16:25 #10
od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re:Shelter
Hernajs tam jsem to taky zapomněl přepsat, omlouvám se.
Hraje se teda, jak řiká Radim, podle bunkrových pravidel že zasah do zbrane, nebo zasobniku, zbran neviřazuje.
S těma životama je to těžký, uděláme to teda tak že, když bude někdo mrtev než Delta dobije bunkr tak se zvedlou rukou odejde na louku nebo na pole do dostatečné vzdálenosti aby nazavazel, a nebo se sám označí reflexní vestou a muže pozorovat hru.
Po dobití bunkru se všechny životy reciklují kde každý hráč útoku(vás) ma jeden život, a každý hráč obrany(nás) co se bude pokoušet dobit bunkr zpět ma životy dva, ale pro život se bude muset vrátit na mnou určené misto mimo bojišti.
Potom co nas dobijete se obrana(my) stáhneme na naše výchozí stanoviště odkud budeme utočit.
Když bunkr udržite do 12.00 vyhráli jste a nebo naopak.
Tady s těma životama jak to bude si vytisknu a ještě přečtu nebo dam kolovat na shromaždišti.
po tom co zkončí akce si mužeme zahrat vic her s podobným scénářem.
Hraje se teda, jak řiká Radim, podle bunkrových pravidel že zasah do zbrane, nebo zasobniku, zbran neviřazuje.
S těma životama je to těžký, uděláme to teda tak že, když bude někdo mrtev než Delta dobije bunkr tak se zvedlou rukou odejde na louku nebo na pole do dostatečné vzdálenosti aby nazavazel, a nebo se sám označí reflexní vestou a muže pozorovat hru.
Po dobití bunkru se všechny životy reciklují kde každý hráč útoku(vás) ma jeden život, a každý hráč obrany(nás) co se bude pokoušet dobit bunkr zpět ma životy dva, ale pro život se bude muset vrátit na mnou určené misto mimo bojišti.
Potom co nas dobijete se obrana(my) stáhneme na naše výchozí stanoviště odkud budeme utočit.
Když bunkr udržite do 12.00 vyhráli jste a nebo naopak.
Tady s těma životama jak to bude si vytisknu a ještě přečtu nebo dam kolovat na shromaždišti.
po tom co zkončí akce si mužeme zahrat vic her s podobným scénářem.
Téma bylo zamčeno.