KOTA X 2009

Více
15. zář 2009 06:43 #21 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Re:KOTA X 2009
To Dočki : Já si připlatíím :laugh: aspon si udělám vyhlídkovou cestu nějakým pořádným autem;)
Téma bylo zamčeno.
Více
15. zář 2009 06:25 #22 od Dočki
Odpověděl Dočki pro téma Re:KOTA X 2009
to Martin: počítam s tebou ;) i v jeepu bude možná flek :P ale s přirážkou :laugh:

Pro ostatní kdo jede v pátek s nama tak dávejte vědět
Téma bylo zamčeno.
Více
15. zář 2009 05:49 #23 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Re:KOTA X 2009
Dočki : Tak jestli to pude tak já se stáhnu s váma... ale napiš v kolik a kde mám čekat :)
A nemohl bych jet v jeepu??:lol:
Téma bylo zamčeno.
Více
14. zář 2009 21:55 #24 od Ludin
Odpověděl Ludin pro téma Re:KOTA X 2009
Tak je to jasný. Náměšť a Třebíč jede v pátek. Noční vidění mám, ale infra lampu zvlášť ne. Zkusím se poptat. Tak se lidi zařiďte, aby ste byly v pátek nachystaní. Na nikoho se asi čekat nebude.

... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem
Téma bylo zamčeno.
Více
14. zář 2009 16:22 #25 od Dočki
Odpověděl Dočki pro téma Re:KOTA X 2009
z třebíče by jsme jeli všichni v pátek, jako že asi i budem muset jet. Onas je proti jet v sobotu ráno s Jeepem. Jestli by se něco po cestě po.. tak by jsme nemuseli dojet :P Nehledě na to že cestovní rychlost je cca 70 km/hod.

To znamená že druhý civilní auto by muselo v pátek stáhnout lidi z náměště. Tak jestli počítám dobře tak můžem vzít 5 lidí

12V nevím zjistím dám vědět.

Budeme chtít ještě v pátek otestovat noční vidění co je k jeepovi. Popřípadě z toho udělat přenosný a demontovat ho z auta. Jen nevíme jestli dobře funguje infra lampa. Kdybyste něco takovího měli doma tak to vemte. Třeba to bude fungovat.
Téma bylo zamčeno.