Ohlasy po Kótě X 2010
26. zář 2010 16:10 #1
od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re:Ohlasy po Kótě X 2010
Taktéž souhlasim
Téma bylo zamčeno.
24. zář 2010 18:31 #2
od Ludin
... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem
Odpověděl Ludin pro téma Re:Ohlasy po Kótě X 2010
V tomhle s tebou na 100% souhlasím Gucky

... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem
Téma bylo zamčeno.
24. zář 2010 18:25 #3
od Gucky
--Gucky--
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
Odpověděl Gucky pro téma Re:Ohlasy po Kótě X 2010
No co na to rict, kdybych stavel opevneni, tak taky budu znat slabiny a k tomu nepozorovanymu priblizeni, podle me ve dne nesplnitelny.
--Gucky--
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
Téma bylo zamčeno.
23. zář 2010 17:00 #4
od ValMor
Odpověděl ValMor pro téma Re:Ohlasy po Kótě X 2010
Obranu bych neprecenoval. Hlidky se vetsinu casu dost flakali (ono koukejte tri hodiny v kuse do blba) a navic ne vzdy byla pevnost plna obrancu (jednu dobu tam byli snad jen 4). Ovsem nejaky efektivni utok napriklad sabotaz obraneho perimetru vyzadoval a)rychlost a nenadalost utoku b)dostatek zive sily soustredeny na spravne misto obrany (rekl bych ze sikmy uder zhruba z mist kde se zacalo utocit se stitatama bylo na tenhle typ utoku idelani) c)utajit umisteni jednotlivych jednotek. Jinak receno nenapadne se priblizit a pak provest masivni "uraaa" utok ke zranitelnemu mistu obrany... ale uznavam ze ze to lepe rika nez provede 
Kazdopadne fajn hra

Kazdopadne fajn hra

Téma bylo zamčeno.
22. zář 2010 19:18 #5
od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re:Ohlasy po Kótě X 2010
Tak já jsem s kotou VELMI spokojen. Abych se přiznal ze začátku jsem nechtěl jet, ale ted jsem rád že jsme tam jel a byl s váma. Kota se mě velmi líbila a smekám před tvůrci. Doted jsem nevymyslel jak by to šlo přes den dobít, i když nad tím často přemýšlím. Noční akce super až na nějaké maličkosti ohledně výstroje. Byl jsem tak proklatě blízko, že jsme po nich mohl házet šišky a štípal jsem 10 drát:laugh: zkoušel jsem aspon někoho trefit,ale jejich vynikající opevnění, vysoké množství adrenalínu a tvrdohlavost zbaně mě to boužel nedovolili. Ted si říkám jak se to mohlo udělat, ale jak se říká :po bitvě je každý generál. Jde hodně o to cvičit, cvičit a pořád dokola jen cvičit. Co bych vytkl velení tak je menší informovanost o plánech. Chtělo by to popřemýšlet jesli by to nešlo změnit, nebo jeslti byla chyba v naší pozornosti?! Trošku mě zamrzel poslední utok ve třech a chtěl bych poděkovat aspon Ludinovi a neznámému blondákovi za podpoření utoku.
Na závěr bych chtěl všem moc a moc poděkovat za hru a přístup. Děkuji. HUA!!!
Na závěr bych chtěl všem moc a moc poděkovat za hru a přístup. Děkuji. HUA!!!
Téma bylo zamčeno.