BattleField I - Bojanovice u Znojma

Více
09. dub 2010 19:43 #36 od Gucky
Já osobně bych rád maso i pivko.

--Gucky--
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
Téma bylo zamčeno.
Více
09. dub 2010 18:48 #37 od Pecka
taky oboji...a doutniky :)
Téma bylo zamčeno.
Více
09. dub 2010 17:24 #38 od Ludin
ja chci pívo i masooo

... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem
Téma bylo zamčeno.
Více
08. dub 2010 05:24 #39 od Gucky
Tak lidi Ferrari mi napsal
"Asi budem skládat na bečku výčepák s chlazením, tak jestli budete chtít taky nahlaste kolik lidí bude chtít a kolik tak asi vypijou že by se doobjednal celák nebo půlka, máme domluvenou jedenáctku Měšťanský pivovar v Poličce za 950,- celák ( 0,5 l 9,50k?)

Pak plánujem kdo bude chtít (vecer) maso do lodn? (živá? , takový to vepřový pečený maso se zeleninou) má to bejt libový a buček půl na půl , na každýho
by to melo vyjít na 100,- kc ( 0,5 kg masa, zelenina, chleba, olej , koření a všechny ty blbosti co potřebuješ aby se to upeklo) podrobnejší info nemám bo tomu nerozumím ale v případě dotazů to můžu přesměrovat na našeho týmového opékace :-)

Jinak bude k dispozici jako minule vybavená kuchyň s ledničkama takže není problém si cokoliv uvařit nebo ohřát a večer bude oheň a je k dispozici gril takže kdo
nebude chtít prasátko může si opéct nabo ugrilovat cokoliv jinýho..."

Všechno je potřeba nahlásit do 15.4., tak pište kdo pojedete a jestli budete chtít pivo a/nebo maso.

--Gucky--
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
Téma bylo zamčeno.
Více
13. led 2010 16:31 #40 od Martin
Zdravím, sice je to ještě dost daleko ale snad bych jel..ale vubec nevím jak to budu mít s maturitou a tak, protože zrovna na ten týden kolem mě vychází zkoušky....ještě dám vědět. zatím čau
Téma bylo zamčeno.