Komentář k proběhlé akci Den - D 2009 


6.6. 2009 se konal druhý ročník akce s výmluvným názvem D-Day (den D).
Hned na prvním místě bych chtěl vyjádřit vděčnost pořadatelům, kteří neváhali použít i těžkou techniku k vybudování super hracího prostoru. Dobívání kopců (jakože útesů) bylo v areálu bývalé pískovný velmi reálné a zákopy s opevněnými stanovišti byli luxusní. Pytle s pískem nad okopy, imitace ježků s ostnatým drátem, miny při startu první - oficiální hry - , přelet letadel letecké podpory, no prostě nádhera. Nezapomenutelnej zážitek.
Počet zůčastněných byl akorát, a všichni se chovali vzorně a hlavně fér. Nikde jsem neviděl žádný Terminátory a podobně. První hra trvala cca půl hodiny a uřícenej jsem byl až na p... a dvakrát jsem stihl umřít, ale super. Naši z Delty se drželi co nejvíc pospolu a to se mě hodně líbilo. Žádný rozlítaný akce, pěkně pohromadě a bylo to super. 
Cesta taky docela na pohodu, za tři kila se do varu nedostanu autobusem ani tam, natož pak zpátky. Škoda, že jsem si nezahrál v obraně, ale to už docela hodně pršelo a všem se mlžili masky, takže už to nebylo to pravý ořechový. Ale i tak kluci vykropili komplet celej kontejner na jeden zátah, takže si to taky užili. 
Zbraně očividně taky všem fungovali - mě sice až po rozborce, ale doufám, že byla na nějakej čas poslední - a pivo a ostatní povzbuzovadla byly velmi chutné. Každopádně skvělá akce a příští rok jedu znova i kdybych měl jet vlakem, ale doufám že tam od nás pojede víc lidí.
HUA, Gucky.

Komentáře  

#1 Ludin 2009-06-11 13:37
Tato akce byla podle mě navázána doufám na sérii podařených akcí co se letošního roku týče, byl jsem s ní o5 velice spokojen když nepočítám počasí, jen mi tam furt chybý náš tým, doufal jsem že budem pořádná banda, parta kluků co všem natře prdel, terminátoři že nebudou stačit nabýjet, prostě jak pravá vojenská bojová jednotka, kde se řekne jedem a všichni jedou, protože jsou hrdí na to co dělaj a zatím to vypadá jako fraška, bohužel, ale stejně díky
Citovat
#2 Gucky 2009-06-13 05:10
Co dodat, nápodobně.
Citovat
#3 Pecka 2009-06-15 10:10
a nejlepsí byla siesta u mekáče :D
Citovat
#4 Majlo 2009-06-29 01:38
Byla to naprosta nadhera...sice sme trochu zmokly ale podle me kdyz to ma byt BOJ, tak sevsim vsudy!.... 8) diky vsem zucastnenym
Citovat

Přidat komentář