Komentář k proběhlé akci Přežití 2008


Přežití letos nedopadlo zrovna jak jsem si představoval, ale bylo to OK. Vlastně jediná vada byl zmatek na konci dobívání druhého stanoviště, ale to se občas stane. Jinak účast byla dost dobrá, dlouho se nás tolik nesešlo. Zase mám co promýšlet na príští ročník. Taky bych chtěl poděkovat klukům z prosečskýho týmu.
Jinak všechno proběhlo jak jsem si představoval, až na pár drobností viz. Vrbikovy boty. A souboje nakonec taky dobrý aspoň máme i nejaké to video. Utahanej jsem byl slušně, ale byla to zábava a hlavně jsem byl venku.

Průběh akce:
První den byl sraz kolem šesté hodiny odpolední na návsi v Proseči, tam jsme se vybavili na cestu a kolem sedmé jsme vyrazili. Na stanoviště Alfa jsme dorazili kolem osmé a vybudovali tábor a rozestavili hlídky. Noc proběhla v klidu.
Druhý den jsme zbalili tábor a vydali se na cestu. Mezi tím Vrbík s Adameme a Jarinem šli k autu, protože Vrbík nemohl chodit kvůli botám. Kolem desáté jsme vyrazili na cestu. Těch asi pět kiláků terénem byl porod, byl jsem utahanej jak pes a ještě k tomu obšas pršelo. Nakonec jsme dorazili pod kopec na kterém bylo stanoviště Beta. Připojil se k nám Jirka, který přijel až druhý den a vylezli jsme na skalku kousek pod stanovištěm Beta. Bagáž jsme nachali na skalce a vydali se prozkoumat Betu. Tam však na nás čekali a tak se rozpoutal boj. Nakonec jsme si mysleli, že jsme je vystříleli, ale přišli ještě dva, kteří byly nekde zalezlí a dostali mě s Adamem. Pak došlo na nějaký zmatky a tak se boj předčasně ukončil. Pak jsme si došli pro věci a došli kousek od Bety k místečku na stanování. Tam jsme rozbili tábor a najedli se. Pak někdo dostal nápad udělat souboj s PGPčkama. A tím jsme se bavili až do večera.
Třetí den jsme zbalili stany a vzdali se na zpateční cestu. v Proseči jsme byli za necelou hodinu chůze a pak jsme se vydali dom.

Gucky

Komentáře  

#1 Ludin 2008-08-31 20:19
Prostě super akce :P
Citovat

Přidat komentář