Ohlasy po Themmellínu

Více
07. dub 2009 15:11 #1 od Ludin
Odpověděl Ludin pro téma Re:Ohlasy po Themmellínu
Jo sranda byla, možná i v Bystrci. Taky velké díky kluci a těším se na další akci, kde nás už jistě doplní Pecka, který mě oznámil, že na den D určitě jede s náma.

... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem
Téma bylo zamčeno.
Více
07. dub 2009 14:08 #2 od Majlo
Odpověděl Majlo pro téma Re:Ohlasy po Themmellínu
Apropo chlapci, dekuji za pekny vylet, bez vas bych si sel zahrat leda tak do prd..e. tesim se na dalsi spolupraci......ps:i kdyz sem to vse skoro prospal:blush:
Téma bylo zamčeno.
Více
07. dub 2009 09:43 #3 od Fousac
Odpověděl Fousac pro téma Re:Ohlasy po Themmellínu
Mě se akce líbila. Jak bylo řečeno, pár organizačních zmatků, ale jinak v pohodě.
Co se týká spolupráce, tak tam se projevila nesehranost. Furt jsme se rozdělovali a nemohli jsme se v tom množství lidí najít. V poslední hře jsme to ale myslím zlomili a dařilo se.
Co se týká obrany, těžko se to hodnotí. Obrana byla v tomto případě velmi kvalitní. Spíš vidím slabinu v útoku, který neměl sílu a odvahu se vrhnout do útoku jako u Stalingradu "Vpřed zpátky ni krok" a to přesto, že měl neomezené životy(kromě poslední hry). Utok pořád jen kempil, což není dobře.

Lokace byla velmi pěkná. Jediné co mi trochu vadilo, málo prostoru pro krytí útoku směrem na bráněnou budovu. Reálně šlo na ni útočit ze dvou míst. Obrana měla k dispozici mnoho otvorů a děr :(. Ale s tím se nic nenadělá.

Jsem spokojenej se zbraní, že střílí jak má, qloader podává jak má bez problémů, apex funguje jak má. Prostě spokojenost.

Díky bohu za paintball ... :)

Natočil jsem pár videí, takže jak se zprovozní videa, tak se můžete podívat...

a nakonec díky Gucky, Luďane a Majlo.

Na další akci jsem natěšenej jako malej kluk, ale nevím jestli to se mnou vyjde...

PS: Cestování jsem si užil parádně, hlavně za Prahou. Takové perly jsem dlouho neslyšel: "Co svítí za komínem...", "26. most od Prahy...", "Pi... do zdi", ... :o)
Téma bylo zamčeno.
Více
06. dub 2009 09:15 #4 od Gucky
Odpověděl Gucky pro téma Re:Ohlasy po Themmellínu
Já jsem spokojenej, jediný negativum je ta šílená cesta na šest a víc hodin - záda mě bolej ještě teď a to jsem zvyklej řídit celý dny.
Jinak na to že to borci pořádali poprvý, tak to bylo dobrý.
Prostor a scénář tak 2/3, náš tým tak asi za 2 a má zbraň mě konečně střílela jak má, nebylo jediny trhnutí a ještě jsem na ni spadl docela brutálně a přežila, jenom přesnost mohla být lepší, ale to byly ty šišatý kule, takže skoro za 1.
Jinak jsem rád, že se nejspíš našla konfigurace jak vyřešit aby to Brachovi konečně střílelo a doufám, že už to bude šlapat. Vůbec se divím, že to do teďka vydržel a taky, že měl ještě i tu poslední hru tolik energie, aby to furt zkoušel a nevzdal to. Takže brácha, jsem hrdej, žes to nevzdal a bojoval a bojuješ dál.
A samozřejmě chci poděkovat všem co jeli, kluci užil jsem si to, díky.

--Gucky--
Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris.
Téma bylo zamčeno.
Více
05. dub 2009 18:22 #5 od Ludin
Odpověděl Ludin pro téma Re:Ohlasy po Themmellínu
No bohužel nestřílela, až na poslední hru a to byl pak šrumec.
Hra jako taková se mi velice líbila, zmatky a změny jsou už asi součástí. Jak říká majlo, je škoda že jsme jely v tak malým počtu, ale to se bude řešit. Myslim že máme dva nový členy, kteří nás aspon na těch akcích doplní, když jiní nemaj zájem. Hodnocení akce 2, hodnocení zbraně 4- , až na poslední hru, hodnocení našeho týmu 2 tak že jinak prostě super a těším se na dálší akci.

... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem
Téma bylo zamčeno.