Komentář k proběhlé akci HORUS 2011


Krátce pře startem (v pátek v pozdní večer) by podán dodatek k rozkazu k akci, čímž se hlavně začátek mise prochu pozměnil

Na seřadiště, které se oproti původnímu rozkazu přesunulo k Fousáčovi, který bydlí nedaleko místa konání mise dorazili všichni v pořádku. Zde jsme se nachystali a kolem třičtvrtě na devět jsme vyrazili na výchozí stanoviště.

Za Delta-Team:

Rozdělili jsme se na Alfa a Bravo a každý vyrazil ze svého výchozího bodu. Bravo vyráželo odjinud, protože bod označený v mapě nebyl z auta nalezen. Bylo dohodnuto, že bod Foxtrot se bude ignorovat a obě skupiny se potkaji na Healing Pointu. 
Alfa se  cestou zastavila a prozkoumala Cíl 03, ale nikoho zde nenašli a tak pokračovali dál k Healing Pointu. Zde jsme se kolem třičtvrtě na dvanáct spojili. Bravo zde zatím vystavělo malinkaté opevnění z větví, pro případ nouze. Kolem dvanácté jsme se vydali na průzkum Cíle 01 a Cíle 02, které leželi jižně od nás. Nepřítele jsme nalezli na Cíli 02, měli zde vybudováno luxusní opevnění, ale stejně se nám je podařilo dobít a osvobodit rukojmí. Transport rukojmí pak proběhl celkem v klidu, jen já jsem se zasek na jednou se třemi nepříteli, ale vyřešil jsem to útěkem k našim a tak nepřátelé zůstali daleko za námi a mi jsme v klidu dovedli rukojmí na Healing Point. Tím mise skončila naším výteztvím.

Chtěl bych zde poděkovat všem co se zůčastnili. Dále bych chtěl poděkovat Valkýře a Gabči za pomoc při realizaci této mise. 

HUA, Gucky.

Přidat komentář