Komentář k proběhlé akci GUMMIT 2011


První z pěti letošních misí měla simulovat akci výsadkového komanda. Měli čtyři úkoly: spojit roztroušené členy na jednom místě, vybudovat základnu, najít zásoby a transportovat je na základnu a nakonec najít nepřítele.

Do mise se zapojily celkem čtyři týmy: Delta-Team, Predators from Saw, Valkýra a Černá osma. Sraz byl na odbočce státní silnice a lesní cesty mezi obcemi Zastávka u Brna a Příbram na Moravě. Dále byl zajištěn rozvoz jednotlivých skupin pomocí terénních vozidel.

Po příjezdu na místo srazu jsme se začali chystat do mise a jeepy začaly rozvážet lidi na výchozí místa. Zde proběhla menší rozmíška s místním domorodcem, kterému se nelíbilo, že se zde shromažďujeme a očividně se chystáme vydat do lesa. Po dohodě jsem se rozhodli přesunout auta do obce Příbram na Moravě, odkud jsme pak vyrazili do akce.

Za Delta-Team:

První fáze hry proběhla bez problému a tak jsme se již před stanoveným časem všichni sešli a pokračovali v plnění dalšího úkolu. Během něj se k nám připojil Dočki. Vydali jsme se hledat zásoby, které jsme po chvíli bloudění nakonec nalezli a transportovali je na základnu.
V další fázi hry jsme se vydali na průzkum okolí. Chodili jsme cca tři hodiny terénem, ale našli jsme až na konci hrací doby jediného protivníka.
Hra byla ukončena bez konfrontace s nepřítelem, což pro nás znamenalo sice splnění většiny úkolů, ale i hendikep do příští mise – nenalezli jsme totiž základnu nepřítele.

Děkuji všem zúčastněným, hlavně za trpělivost a doufám, že i přes nevalnou zábavnost mise pro naše protivníky, nezanevřou na námi pořádané akce.

HUA, Gucky.

Přidat komentář