Komentář k proběhlé akci Konvoj I 2010


Tato akce pro nás byla naprosto nová a rozhodli jsme se pro ní na poslední chvíli. Dorazili jsme naseřadiště nedaleko obce Kunčina Ves včas a zjistili jsme, že jsme dorazili mezi prvními. Nastalo dlouhé čekání než se shromáždí všichni členové akce. Jako první scénář byl zvolen obrana pomyslného bunkru, který byl tvořen kruhovým opěrným bodem vybudovanám z větví. Byli jsme vybráni jako jedni z útočníků a vydali jsme se hledat bunkr. Celá akce byla taková nesoustředěná a taky to podle toho dopadlo. Největší problémi jsme měli s municí, protože na ni bylo očividně moc chladno a tak se nám strašně trhali kule. Nejlíp ti vychytal Ludin s práškovýma kulama. Po neslavném konci prvni hry jsme si prohodili strany a vydali jsme se branit bunkr - zde jsem ho taky poprvé uviděl Zamračený. Obranu jsem rozdělili do více skupin z níchž jedna zůstala v bunkru a zbytek měl napadat nepřítele než se přiblíží na dostřel bunkru. Tato taktika nám vydržela až do konce a nepřítel, až na jednoho se nedostal nijak blízko. Tento jeden se dostal to terénní vlny pod bunkrem a bylo celkem složité ho od tamtud dostat, ale podařilo se a po chvíli už byl oznámen konec.
Po delší pauze započala hlavní akce Konvoj. Opět jsme se vydali k bunkru, ale tentokrát jsem měli k dispozici zátarasy, kterými šlo konvoj zadržet. Tyto jsme rozmístnili, podle nás nejlépe jak šlo, a zaujali postavení. Konvoj dorazil po další půl hodině a mi jsme na něj po křídlech zaútočili. Konvoj se pomalu probíjel našimi pozicemi a když dojel k poslednímu zátarasu, byli všichni obránci mrtví, z doprovodu konvoje přežil jediný voják, který byl skryt pod kobercem za vlekem auta. Akce byla ukončena a označena remízou, protože nezbyl žádný obránce, ale ani personál na splnění poslední fáze úkolu.
Konala se ještě druhá akce se stjným scénářem jen se povyměňovali různí hráči, ale to už jsme tam nebyli. Náš tým se po této akci rozhodl odjet, hlavně z důvodu nevhodného střeliva.
Opět děkuji všem co se zůčastnili a doufám, že se v této oblasi bude konat více akcí. Je to totiž daleko blíž, než například Karlovy Vary.

HUA, Gucky.

Přidat komentář