Komentář k proběhlé akci HORUS 2010 


Druhý ročník záchranné akce proběhl v okolí obce Březník. Náš tým měl tentokrát na starost držení rukojmích a týmy Predators from Saw a Valkýra měli rukojmí zachránit. Zúčastnilo se celkem 19 lidí: 9 Delta, 7 Predators a 3 Valkýra. Jelikož se nám nepodařilo zajistit lidi, kteří by dělali rukojmí, zvolili jsme náhradní řešení a místo rukojmí se hrálo o dřevěnou bednu od zbraní.
Začátek byl stanoven na 10:00, ale vinou závad na zbraních se tento čas o hodinu posunul a hra tedy začala v 11:00. Ludin, Pecka a Majlo se vydali k Cíli 1, který jsme si zvolili k držení rukojmích (bedny). Zbytek týmu (6 lidí) tvořil diverzní jednotku, která měla za úkol znesnadnit nebo dokonce zabránit spojení Valkýry a Predátorů. Ti se rozdělili na dvě pětičlenné skupiny. Jelikož díky problémům se zbraněmi jsme měli málo času zvolil jsem postup v rojnici směrem k jedné skupině nepřátel s cílem vylákat je na střed rojnice a křídla pak měla protivníka dostat do křížové palby. Nic převratnýho, ale když se to udělá pořádně a rychle je to zdrcující. Náš záměr se vydařil skoro perfektně, jen když už jsem myslel, že je nepřítel eliminován, schytal jsem to a tím pro mě hra skončila. Zbytek jednotky se pod vedením Dočkiho přesunul k bodu F a čekal na druhou nepřátelskou skupinu. Ta ve snaze dorazit na stanoviště Cíl 01 z neočekávaného směru sešla až k řece a pak se vracela do vražedného stoupání. K jejich smůle vyšli skoro přesně v místech, kde čekala naše diverzní skupina a jelikož byla odpočata a navíc byla na kopci nad protivníkem, měla s nimi snadnou práci. Tím hra skončila a všichni jsme se vydali k seřadišti pro věci. Pak jsme vydali ke zřícenině hradu Lamberk a tam jsme si zařídili nocležiště. Pak se hrálo pár menších her typu konfrontace a hlavně se pilo a povídalo, prostě pohoda. 
Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za pěknou akci, dále Predátorům za zapůjčení zbraně a v neposlední řadě klukům z Delty za perfektně provedenou akci.
HUA, Gucky.

Komentáře  

#1 Ludin 2010-01-28 15:22
Tak tohle by sme měli důkladně natrénovat, myslím, že se nám to může sakra hodit.
Citovat
#2 Ondra 2010-01-29 15:07
No konečně něco pro mě :zzz
Citovat

Přidat komentář