Komentář k proběhlé akci HORUS 2009 


V první řadě bych chtěl poděkovat klukům z Predators Znojmo za super zázemí, dobrou náladu a nasazení v boji. Akce na to, že se hrála poprvé podle scénáře, dopadla dobře a asi bych na scénáři ani na pravidlech nic neměnil. Hra samotná probíhala dobře, náramně jsem si to užil a spolupráce v týmu taky moc nevázla, ale furt je co zlepšovat. 

Pionýsrký tábor v rukou paintball týmu je super věc a s tím terénem okolo to má obrovskej potenciál a mám sto chutí uspořádat příští ročník na stejném místě. Možnost se jít po hře klidně osprchovat a posedět u taboráku s grilem hned vedle a s ledničkou plnou dobrot - tomu se nic nevyrovná. Nálada byla super, nekteří si šli ještě v podvečer zastřílet kousek do lesíka a nám ostatním se u ohýnku s palbou jako kulisou perfektně probírala uplynulá akce. Já osobně jsem šel spát až nad ránem, asi ve tři, a to jsem nebyl zdaleka poslední. 

Průběh hry za Deltu bych viděl v celku kladně. Každej plnil to, co mu bylo přiděleno a nesetkal jsem se s nějakým remcáním nad rozkazy. Trochu to chce zapracovat na orientaci v mapě, ale jinak jsem spokojenej. Jediná negativní věc - dobře si vybrat strom, za kterej se schovat, protože pár žihadel člověka stoprocentně zažene zpět. Dobývání bodu s rukojmími byl dobrej šrumec a chvílema jsem netušil odkud to lítá, ale opět jsem se setkal s dobrou prací v týmu, takže jsme odpor zlomili s malými ztrátami. Přesun zajatců na bod vyzvednutí byl taky dobrej masakr. Málem jsem to neudýchal a tím, že nám obránci stříleli do zad zatímco my klusali s rukojmími co nejrychleji pryč, jsem měl pocit realnýho boje. A simulace komunikace s vrtulníkem přes vysílačku na závěr byla taky dobrá a reálná. Prostě jsem si to užil a i prožil se vším, co k tomu patří, mám kupu super zážitků a vzpomínek. Takže všem zúčastněným ze srdce děkuju.

HUA, Gucky.

P.S.: Malé doplnění (27.11.2011)
BOJ2m

Komentáře  

#1 Gucky 2009-08-03 07:46
Super akce, kdo nebyl hodně zaváhal.
Citovat
#2 Ludin 2009-08-03 08:28
Taky super :D
Citovat
#3 Petr 2009-08-04 16:11
Přidávám se k chválám,taky hodnotím jako super akci. Chtěl bych poděkovat,všem co se zůčastnili na obou stranách za vzorné chování jak při akci,tak po - rádi bychom si zachovaly tuto lokalitu i do budoucna. Je vidět,že jste férový a držíte slovo,týkající se domluvených organizačních věcí.
Citovat
#4 Ludin 2009-08-10 11:02
HUA
Citovat
#5 Majlo 2009-08-26 12:51
já děkuji všem za účast a za zapůjčení Iphounu... Luku já jsem tvůj otec...chrr chmrr chrr :D
Citovat
#6 Gucky 2011-11-28 10:00
Přidal jsem Majlův výtvor, snad se pobavíte jako já.
Citovat
#7 Majlo 2011-12-20 17:50
Krasne nam bylo. =)
Citovat

Přidat komentář