Nábor

Více
12. kvě 2014 08:57 - 12. kvě 2014 09:04 #6 od Ludin
Odpověděl Ludin pro téma Nábor
No s tím členstvím, máme členy co chodí a nechodí, spíš podle Práce, rodina, nemoc atd. Samozřejmě je lepší, když se nás sleze co nejvíc, ale to u nás nerozhoduje. Důležitá je snaha a u nás je to zatím volnější. Stejně by jsi zezacatku chodil jen tak a jak by tě to bavilo, tak by jsi se přidal. Platíme ročně každej 500kč který jsou na týmový věci a tak. S tím zasobnikem je to tvoje věc, ale u nás se hraje s maximálně 50ks kuliček v zásobníku, proto máme ty malý na 50 a někteří na spodní podávání. Zbraň je ok je to kazdyho věc. Vysílačka je důležitá, ale dá se půjčit jako spousta jiných věcí co máme v eraru. Dej sem nějaký kontakt tel nebo mail nebo něco. Gucky jakožto náš velitel se ti ozve skrz sobotu jestli by jsi šel. Jede se do milovic. Jo a máš profil na www.military-paintball.cz? Tam jsou profily akcí, kterých se zúčastníme.

... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
12. kvě 2014 08:38 #7 od Chimm
Odpověděl Chimm pro téma Nábor
Ahoj, Mno sám pořádně nevím co je potřeba vědět. jak je to u vás se členstvím, koukal jsem i po jiných týmech a některé praktikujou styl že si vybírají hráče kteří se akce zúčastní a kteří ne, což mi nepřijde moc fér.

Ohledně výbavy, mám tippmanna Sieru One v základu, byl jsem s tím zatím na 2 akcích. Doufám že můj gravitační zásobník nebude nikoho pohoršovat :) Nevím jak je to u vás s ostatní výbavou, vysílačka atd, tu nevlastním ...

Každopádně o víkendu bych mohl, celkově mám víkendy volnější.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
12. kvě 2014 04:07 #8 od Ludin
Odpověděl Ludin pro téma Nábor
Zdarec. Přidat se určitě můžeš. Co potřebuješ vědět? Hrajeme military, někdy něco tvrdšího. Je nás momentálně 10 aktivních, ale stejně se scházíme na akce tak v pěti, tak se nám posila určitě hodí. Teď dva víkendy po sobě máme akce, kdyby jsi se chtěl zúčastnit. Většinou hrajeme po třech týdnech plus mínus, i když teď sme měli pauzu. Napiš co tě zajímá.

... neboť, kdo tu dnes se mnou proléval krev, stane se mým bratrem

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
11. kvě 2014 18:00 - 11. kvě 2014 18:25 #9 od Chimm
Nábor vytvořil uživatel Chimm
Zdravím,

Chtěl bych se zeptat na nějaké bližší info o vaší paintballové grupě, jak to u vás chodí, vaše požadavky atd... rád bych se k vám přidal. Jsem z Brna, 25 let, základní výbavu a zkušenosti mám. Doteď jsem hrál dost rekreačně a jedna hra za čtvrt roku se mi zdá málo :) tak bych rád zažil nějakou tu pořádnou akci.

Díky
Martin

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.